Username: Password:

Author Topic: Set up Telegram, now Gunbot looping on one error  (Read 218 times)

Offline Outsider

  • Rookie
  • *
  • Posts: 38
    • View Profile
Set up Telegram, now Gunbot looping on one error
« on: December 19, 2020, 06:17:50 AM »
Keeps cycling, doesn't boot.

Offline Outsider

  • Rookie
  • *
  • Posts: 38
    • View Profile
Re: Set up Telegram, now Gunbot looping on one error
« Reply #1 on: December 19, 2020, 06:32:04 AM »
Manually edited the config.js file, set TELEGRAM to FALSE, and now this is the situation.

Offline Outsider

  • Rookie
  • *
  • Posts: 38
    • View Profile
Re: Set up Telegram, now Gunbot looping on one error
« Reply #2 on: December 19, 2020, 06:43:12 AM »
Ok... I copied THE WHOLE TELEGRAM PART from the example config into my config, and now it works... so maybe fix this?
If one disables Telegram, just don't try to access Telegram anymore, no matter what is written in the following data.
I disable it after all, right? And I want to keep the other data.

Offline Outsider

  • Rookie
  • *
  • Posts: 38
    • View Profile
Re: Set up Telegram, now Gunbot looping on one error
« Reply #3 on: December 19, 2020, 06:54:21 AM »
Now, after having it working up again, I added a pair using the wizard, and this is what I get.

Offline Aitor

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 444
  • Telegram: @AitorRuiz Gunbot.shop
    • View Profile
    • Gunbot
Re: Set up Telegram, now Gunbot looping on one error
« Reply #4 on: December 23, 2020, 10:54:52 PM »
That error appears because you disabled authetification.

In config.js file:

"login": true;

Set it to true is required.