Username: Password:

Author Topic: Timeline buttons don't match properly (bug report)  (Read 267 times)

Offline WhiteGoblin

  • Rookie
  • *
  • Posts: 17
    • View Profile
Timeline buttons don't match properly (bug report)
« on: November 19, 2020, 11:25:22 PM »

 Hello! Just wanted to pop in with another quick bug report. Same as my last one I'm running the newest version 20 of the bot inside Windows. While trading on GDAX the bottom left timeline buttons (right before the "Go To..." button) don't actually work properly. For example if I click 5y it gives me 1 week. Here's what it pulls up for each button:

5y = 1 week
1y = 1 week
6m = 2 hours
3m = 1 hour
1m = 30 minutes
5d = 5 minutes
1d = 1 minute

 Just wanted to make a post letting everybody know though I'm sure you've figured this one out on your own if you've clicked them. /cheers

Offline Aitor

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 479
  • Telegram: @AitorRuiz Gunbot.shop
    • View Profile
    • Gunbot
Re: Timeline buttons don't match properly (bug report)
« Reply #1 on: November 21, 2020, 07:07:30 AM »

 Hello! Just wanted to pop in with another quick bug report. Same as my last one I'm running the newest version 20 of the bot inside Windows. While trading on GDAX the bottom left timeline buttons (right before the "Go To..." button) don't actually work properly. For example if I click 5y it gives me 1 week. Here's what it pulls up for each button:

5y = 1 week
1y = 1 week
6m = 2 hours
3m = 1 hour
1m = 30 minutes
5d = 5 minutes
1d = 1 minute

 Just wanted to make a post letting everybody know though I'm sure you've figured this one out on your own if you've clicked them. /cheers

I get the same behavior, I have forwarded this to dev team.