Username: Password:

Author Topic: Issue with SMAcross/Gain  (Read 385 times)

Offline tammons

  • Rookie
  • *
  • Posts: 49
    • View Profile
Issue with SMAcross/Gain
« on: August 29, 2020, 12:07:43 PM »
So, I have Gunbot set up like I want (or close) and it is trading, but when Gunbot sells it is not selling all my holdings.

It sells everything except for 0.2506% every time it sells.

Is there any way to correct this?

Offline Aitor

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 410
  • Telegram: @AitorRuiz Gunbot.shop
    • View Profile
    • Gunbot
Re: Issue with SMAcross/Gain
« Reply #1 on: August 29, 2020, 12:21:53 PM »
Is it always exactly 0.2506%? What's your Trading limit?

Offline tammons

  • Rookie
  • *
  • Posts: 49
    • View Profile
Re: Issue with SMAcross/Gain
« Reply #2 on: August 29, 2020, 12:52:49 PM »
I am testing, so .0005.

Offline Aitor

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 410
  • Telegram: @AitorRuiz Gunbot.shop
    • View Profile
    • Gunbot
Re: Issue with SMAcross/Gain
« Reply #3 on: August 29, 2020, 04:08:53 PM »
I recommend you to set Trading Limit to something higher than the minimum. For example, if the minimum amount to trade is 0.005, I would set trading limit at least to 0.008 or 0.01 and min_vol_to_trade to something like 0.007

 Some exchanges like Binance leave dust and it's something "normal". What I do is, from time to time, to use Binance tool to convert all the dust to BNB and then convert BNB back to BTC.

Also it's important to note that the lower your trading_limit is, the higher the impact of the dust will be.

Offline tammons

  • Rookie
  • *
  • Posts: 49
    • View Profile
Re: Issue with SMAcross/Gain
« Reply #4 on: August 29, 2020, 04:18:04 PM »
I had the trading Limit set higher than the minimum.

I reset the trading limit to 0.001 and minimum to 0.0005.

Will see what it does.

Offline tammons

  • Rookie
  • *
  • Posts: 49
    • View Profile
Re: Issue with SMAcross/Gain
« Reply #5 on: August 29, 2020, 04:20:52 PM »
Also, I have a coin that is buying multiple times on a single crossover.
Is that the resolution of the panel not showing the actual crossovers?
Or is it a setting?
Or a bug?

Offline Aitor

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 410
  • Telegram: @AitorRuiz Gunbot.shop
    • View Profile
    • Gunbot
Re: Issue with SMAcross/Gain
« Reply #6 on: August 29, 2020, 09:59:21 PM »
SMA-CROSS, the strategy you are running, makes multiple buys. It's the way it works. If you want to make just 1 buy / 1 sell, better run other strategy.