Username: Password:

Author Topic: Indicator Templates  (Read 733 times)

Offline zolthar

  • Rookie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Indicator Templates
« on: April 06, 2021, 01:21:05 AM »
I have just started playing around with GunBot so apoligies if this is trivial.

I am trying to set my Indicator Templates and I have changed EMA 8/16 to a different colour and have tried to just remove the indicators, however whenever I change between pairs, it adds EMA 8/16 again.

I have done:
  • Click on Templates -> Save Indicator template...
  • Click on the Cloud icon on the top-right corner of the chart
  • Click on the down arrow next to Cloud -> Save

It definitely saves the changes I have made but still appends the EMA 8/16 (sometimes MA 99) indicators again if I had changed the settings for the default EMA 8/16.

If someone can explain or point to a guide that would be much apprecaited.

Offline Aitor

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 537
  • Telegram: @AitorRuiz Gunbot.shop
    • View Profile
    • Gunbot
Re: Indicator Templates
« Reply #1 on: April 19, 2021, 08:27:11 AM »
I have just started playing around with GunBot so apoligies if this is trivial.

I am trying to set my Indicator Templates and I have changed EMA 8/16 to a different colour and have tried to just remove the indicators, however whenever I change between pairs, it adds EMA 8/16 again.

I have done:
  • Click on Templates -> Save Indicator template...
  • Click on the Cloud icon on the top-right corner of the chart
  • Click on the down arrow next to Cloud -> Save

It definitely saves the changes I have made but still appends the EMA 8/16 (sometimes MA 99) indicators again if I had changed the settings for the default EMA 8/16.

If someone can explain or point to a guide that would be much apprecaited.

I works good on my end. I can't reproduce it.