Username: Password:

Author Topic: Gunbot Monitor - Oversee all GUNBOTs in one screen  (Read 84870 times)

Offline ajg

  • Rookie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: Gunbot Monitor - Oversee all GUNBOTs in one screen
« Reply #80 on: June 24, 2017, 05:15:15 AM »
Hi and Thankyou for the fantastic work on gunbot monitor.  It's a truly brilliant tool! 

Question though, on several pairs I keep getting messages saying "No LP found".  What causes this and what does it mean?  BTW I'm using Poloniex so I'm suffering with the 422 errors a lot and I'm running about 50 pairs. 

Thanks

Offline Diesel

  • Rookie
  • *
  • Posts: 16
    • View Profile
Re: Gunbot Monitor - Oversee all GUNBOTs in one screen
« Reply #81 on: June 24, 2017, 06:00:00 AM »
Beer money on the way! Get something good, none of that IPA crap.

Offline DiCE1904

  • Rookie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Gunbot Monitor - Oversee all GUNBOTs in one screen
« Reply #82 on: June 24, 2017, 06:45:09 AM »
Getting this strange thing going on now with the monitor with nothing showing


Offline agis

  • Rookie
  • *
  • Posts: 16
    • View Profile
Re: Gunbot Monitor - Oversee all GUNBOTs in one screen
« Reply #83 on: June 24, 2017, 07:57:56 AM »
Getting this strange thing going on now with the monitor with nothing showing

Specify the path using -p, or start gmon from within the directory where the Gunbot files are

Offline opedroadami

  • Rookie
  • *
  • Posts: 39
    • View Profile
Re: Gunbot Monitor - Oversee all GUNBOTs in one screen
« Reply #84 on: June 24, 2017, 12:06:05 PM »
Really enjoying this new version.

I would really like to see support for ETH and USDT pairs!

Also, when there is 0 available BTC, I noticed that there is simply no message ("Available BTC: --blank--") instead of a more meaningful "Available BTC: 0.0".


Offline DiCE1904

  • Rookie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Gunbot Monitor - Oversee all GUNBOTs in one screen
« Reply #85 on: June 24, 2017, 02:33:21 PM »
Getting this strange thing going on now with the monitor with nothing showing

Specify the path using -p, or start gmon from within the directory where the Gunbot files are

That did the trick! thanks

Offline Diesel

  • Rookie
  • *
  • Posts: 16
    • View Profile
Re: Gunbot Monitor - Oversee all GUNBOTs in one screen
« Reply #86 on: June 24, 2017, 04:52:48 PM »
For everyone wishing we had a way to view our GMON via a browser, I found this:
https://chrome.google.com/webstore/detail/secure-shell/pnhechapfaindjhompbnflcldabbghjo

Secure SSH connections via a Chrome app.  Once I had it set up with font sizes correctly, I now have a link saved to open the app, and can keep GMON running  in my browser. That means I can run it from any chrome browser I can log into from any location/device, which is my goal...  8)


I also found this: https://github.com/yudai/gotty

For setting up an actual TTY to web service on the machine.  I'm too lazy to get it running, but it seems appropriate for GMON, if anyone wants to take a whack at getting it running. I get that most people probably aren't as obsessed as I am about seeing my bots via the web... but some are :)
« Last Edit: June 25, 2017, 04:57:43 PM by Diesel »

Offline beer-k0in

  • Contributor
  • **
  • Posts: 142
  • Beer beer beer
    • View Profile
Re: Gunbot Monitor - Oversee all GUNBOTs in one screen
« Reply #87 on: June 25, 2017, 11:47:39 PM »
Question though, on several pairs I keep getting messages saying "No LP found".  What causes this and what does it mean?  BTW I'm using Poloniex so I'm suffering with the 422 errors a lot and I'm running about 50 pairs. 

Check the last 55 lines of the logs of that pair. gmon only reads the last 55, so if there are only errors, it can not useful data to display.



Beer money on the way! Get something good, none of that IPA crap.

Thanks! I don't like IPA that much.  8)



I would really like to see support for ETH and USDT pairs!
Also, when there is 0 available BTC, I noticed that there is simply no message ("Available BTC: --blank--") instead of a more meaningful "Available BTC: 0.0".

Could you check the next version. v0.0.38 should work with ETH and USDT now.
Code: [Select]
npm install -g gunbot-monitor


Secure SSH connections via a Chrome app.  Once I had it set up with font sizes correctly, I now have a link saved to open the app, and can keep GMON running  in my browser. That means I can run it from any chrome browser I can log into from any location/device, which is my goal...  8)

Nice one!


BK
Gunbot Monitor
Support gmon and send a tip: BTC wallet: 1GJCGZPn6okFefrRjPPWU73XgMrctSW1jT

Offline djkaltenudel

  • Rookie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Gunbot Monitor - Oversee all GUNBOTs in one screen
« Reply #88 on: June 26, 2017, 07:25:11 AM »
Hi BK, nice work with gmon :) Is it possible to change the buy/sell prices to BTC instead of USD?

Edit: we cleared that in telegram, was probably not really awake  ;D
« Last Edit: June 26, 2017, 10:02:33 AM by djkaltenudel »

Offline beer-k0in

  • Contributor
  • **
  • Posts: 142
  • Beer beer beer
    • View Profile
Re: Gunbot Monitor - Oversee all GUNBOTs in one screen
« Reply #89 on: June 26, 2017, 08:51:05 AM »
Hi BK, nice work with gmon :) Is it possible to change the buy/sell prices to BTC instead of USD?

All prices are in BTC.


BK
Gunbot Monitor
Support gmon and send a tip: BTC wallet: 1GJCGZPn6okFefrRjPPWU73XgMrctSW1jT

Offline Nigredo

  • Rookie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Gunbot Monitor - Oversee all GUNBOTs in one screen
« Reply #90 on: June 26, 2017, 02:45:44 PM »
I am experiencing a strange problem with the monitor lately.

When I start it everything seems to be fine. After that, the monitor is not really updated: The time displayed in the "LL" column continues to increase, indicating that the monitor is not accessing the last log available. If I open the logs in the /opt/gunbot folder manually (using vim, for instance) I can see that everything is up to date and the logs are being correctly written to the files. gmon is being called from the correct folder.

Offline nmn

  • Rookie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Gunbot Monitor - Oversee all GUNBOTs in one screen
« Reply #91 on: June 26, 2017, 03:02:49 PM »
Trying to update gmon. Is there any trouble with this warning ? Thank you!

root@vultr:/opt/gunbot# npm install -g gunbot-monitor
npm WARN deprecated fs-promise@0.5.0: Use mz or fs-extra^3.0 with Promise Support
/usr/bin/gmon -> /usr/lib/node_modules/gunbot-monitor/src/index.js
- read-last-lines@1.1.2 node_modules/gunbot-monitor/node_modules/read-last-lines
/usr/lib
└─┬ gunbot-monitor@0.0.38
  └── commander@2.10.0

Offline Nigredo

  • Rookie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Gunbot Monitor - Oversee all GUNBOTs in one screen
« Reply #92 on: June 26, 2017, 03:04:55 PM »
This is what I get:

root@Gunbot:/opt/gunbot# npm install -g gunbot-monitor
npm WARN deprecated fs-promise@0.5.0: Use mz or fs-extra^3.0 with Promise Support
/usr/bin/gmon -> /usr/lib/node_modules/gunbot-monitor/src/index.js
/usr/lib
└── gunbot-monitor@0.0.38


There is no mention of "commander@2.10.0".

Offline Nigredo

  • Rookie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Gunbot Monitor - Oversee all GUNBOTs in one screen
« Reply #93 on: June 26, 2017, 03:27:37 PM »
Ok, it looks like this happens only when I call gmon with the -P option enabled. Probably a bug of the "profit" option then (the monitor says that "-P" is bugged, but I though that this would influence only the displayed profit and not the rest too).
« Last Edit: June 26, 2017, 04:20:11 PM by Nigredo »

Offline beer-k0in

  • Contributor
  • **
  • Posts: 142
  • Beer beer beer
    • View Profile
Re: Gunbot Monitor - Oversee all GUNBOTs in one screen
« Reply #94 on: June 27, 2017, 01:21:55 AM »
Ok, it looks like this happens only when I call gmon with the -P option enabled. Probably a bug of the "profit" option then (the monitor says that "-P" is bugged, but I though that this would influence only the displayed profit and not the rest too).

As mentioned in the first post and in gmon -h:
Code: [Select]
-P, --profit                 Use to activate the parsing of the profit. THIS WILL SLOW DOWN YOUR SYSTEM!
So only run -P if you have a fast system, because it parses your whole files.



Trying to update gmon.

And you successfully did. Ignore those warnings.


BK
Gunbot Monitor
Support gmon and send a tip: BTC wallet: 1GJCGZPn6okFefrRjPPWU73XgMrctSW1jT

Offline cz3kit

  • Rookie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Gunbot Monitor - Oversee all GUNBOTs in one screen
« Reply #95 on: June 27, 2017, 10:36:15 AM »
I tried to start the monitor today but I get the following error:

Code: [Select]
Version 0.0.38  |  Refresh interval 60s  |  Currently there is a bug in the calculated number of trades and the profit - don't rely on it.
/usr/lib/node_modules/gunbot-monitor/src/modules/netData.js:19
    this.connectionsHistory[market].shift();
                                   ^

TypeError: Cannot read property 'shift' of undefined
    at NetData.addToConnectionsHistory (/usr/lib/node_modules/gunbot-monitor/src/modules/netData.js:19:36)
    at NetData.calculateConnections (/usr/lib/node_modules/gunbot-monitor/src/modules/netData.js:63:14)
    at Timeout.interval.setInterval [as _onTimeout] (/usr/lib/node_modules/gunbot-monitor/src/modules/netData.js:38:44)
    at ontimeout (timers.js:386:14)
    at tryOnTimeout (timers.js:250:5)
    at Timer.listOnTimeout (timers.js:214:5)


Anything I can do or do I have to wait? This happens the first time and has not happened earlier :(

Offline beer-k0in

  • Contributor
  • **
  • Posts: 142
  • Beer beer beer
    • View Profile
Re: Gunbot Monitor - Oversee all GUNBOTs in one screen
« Reply #96 on: June 27, 2017, 11:08:28 AM »
I tried to start the monitor today but I get the following error

Thank you for reporting that error. I just released a bugfix for this:

Run
Code: [Select]
npm install -g gunbot-monitorto update gmon on your server to version v.0.0.39


BK
Gunbot Monitor
Support gmon and send a tip: BTC wallet: 1GJCGZPn6okFefrRjPPWU73XgMrctSW1jT

Offline cz3kit

  • Rookie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Gunbot Monitor - Oversee all GUNBOTs in one screen
« Reply #97 on: June 27, 2017, 02:08:41 PM »
Great, it works now. Thank you.

Offline Defpro

  • Rookie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Gunbot Monitor - Oversee all GUNBOTs in one screen
« Reply #98 on: June 27, 2017, 05:40:20 PM »
Is there a way to reset the monitor? It shows the old pairs that i don't use anymore

Offline beer-k0in

  • Contributor
  • **
  • Posts: 142
  • Beer beer beer
    • View Profile
Re: Gunbot Monitor - Oversee all GUNBOTs in one screen
« Reply #99 on: June 28, 2017, 11:19:28 AM »
Is there a way to reset the monitor? It shows the old pairs that i don't use anymore

Delete all files from your gunbot folder for those coins.
Or use parameter -H:

Code: [Select]
-H, --hide-inactive <hours>  Hides trading pairs which last log entry is older than given hours. Min = 1, max = 854400. [Default: 720]
BK
Gunbot Monitor
Support gmon and send a tip: BTC wallet: 1GJCGZPn6okFefrRjPPWU73XgMrctSW1jT