Username: Password:

Author Topic: Gunbot 3.3 - SMART edition: Windows/Linux/MacOs/armv6/armv7 - Release name "Sato  (Read 29366 times)

Offline Gunthar

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 287
    • View Profile
Gunbot 3.3 - SMART edition: Windows/Linux/MacOs/armv6/armv7 - Release name "Satoshi Nakamoto"
A tribute to the person that changed our lifes. Namasté GM Satoshi Nakamoto.

Changelogs:

Fix ALLPAIRS priority and HotReconfig functions: ALLPAIR overrides CONFIG correctly now and have priority 0

Introducing early stages of machine learning on "price to sell" and BB calculation: the best price to sell is now automatically picked up by the bot, based on the strategy you using, compared to GAIN (which acts like a safety level to not sell at loss). One of the pros of this: if you restart the bot, you dont need to wait for your BB to be recalculated, they are now dynamically used as long as they update over time.

Introducing dynamic levels for stepgain: now the bot takes in consideration 3 levels to buy and sell instead of 2 and using the "SMART" function (enabled by default) it can now use all 3 levels as a fallback chain if the price fails to reach desired level. Basically: in the previous stepgain strategies we only used 2 levels effectively: now all levels are taken in consideration. Pros of this change: you dont have to set buylvl or selllvl anymore: the bot updates the level dynamically as long as the price swings up and down

Introducing early stages of machine learning for price to buy: the best price to buy is automatically picked by the bot comparing BB and BUY_LEVEL, Pros: if you restart the bot, you dont need to wait hours before BB recalculation is done and used.

Actually deleting all open orders (buy and sell) if security margin is reached;

Fix "waiting to sell 0": it comes from the hack that handles "multiple buys";

Fix "Missing boughtPrice!!!" error, which is more than a fix: implementing manual trades: you can now buy manually and the bot would know the last price you bought. Same with manual sell orders: the bot switches to buy loop if you sell manually what it bought.

Deleting both BUY and SELL orders if they get unfilled and the price/volume moves away from previous trading opportunity: the bot will find new home at actual market conditions.

Embedding both color and debig console in windows, so unexperienced users can understand better what is going on

Initial commit of "Start all pairs": when you first start the GUI it will ask if you want to start all pairs. NB: DO NOT DO IT AT VERY FIRST START OF THIS EDITION. Instructions will follow on forums.

Some refactor of GUI layout to avoid exceeding borders if too many pairs are open

Instructions:

How to start from a fresh install:

Double click on GUNBOT.EXE
Change coin names and exchange (Kraken failed the test protocol, please use only polo and bittrex: in the next 24 hours i will push kraken in this release and update this note)
Push SAVE SETTINGS button
Push START button
WAIT for both debug and color consoles to show up and the Alert box to automatically close
Repeat for every new coin you want to trade
How to migrate from v3.2:

Make a new folder and copy/paste all your save.json file from old bot to new one
Start GUNBOT.EXE
Change coin names and exchange, following the save.json files you copy/pasted. Example: if you have poloniex-BTC_ETH-save.json, change coin names and market in the GUI to BTC/ETH/Poloniex
Push SAVE SETTINGS button
Push START button
WAIT for both debug and colo consoles to show up and the Alert box to automatically close
Repeat for each save.json file
How to start again after the first install start:

Push LOAD SETTINGS button: in the new window, select the pair worker you want to use
Push START button
WAIT for both debug and colo consoles to show up and the Alert box to automatically close
Repeat for each worker file you previously saved with V3.3 ONLY !!!! (workers from previous versions are not compatible)
How to use the START ALL PAIR function:

Please i'm still tuning the delay time and waiting for kraken tests to complete, so use this with a max of 4-5 coins. If you use this with 50 pairs, you get only errors 429. When i will push kraken in the next 24 hours you will be able to start all pairs. I will update this note.
Start GUNBOT.EXE
Your bot will ask if you want to start all previously saved pairs: answer yes
WAIT for all consoles (both debug and color) to start and for all Alert messageboxes to close automatically. If after a few minutes you see some Alert messageboxes not closing, you can push the RETRY button: the connection timedout and the retry function will kick your pair to start: all fine!
TODO (in the next 2 days):

Push kraken in the release
Tuning delay times
Include legacy strategies and Best Currencies in the release: for now you can use v3.2 if you want those old strategies.
Please report any bug immediately!!!
Thanks!
~Gun

Offline dj31

  • Rookie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Haven't actually run it yet, but kudos on the garbage collection  ;D

Offline P0s31d0n

  • Rookie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Amazing man keep up the good work

Offline AlfonseX

  • Contributor
  • **
  • Posts: 101
  • Trop de chefs, pas assez d'indiens !
    • View Profile
Thank you Gun, you deserve your customers ;)
You work hard for us, thanks  :)
If you think I helped you, give me a drink:
in btc: 12aeQSpytxoehCEptQE8tUJVVSAS42LvXo
in eth: 0x02a611f0c15bccdb6fa8e5e4b0692ff6d77852bd

Offline Bykiss

  • Rookie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Hi Gun
Could you please upload win32 version ?

Offline Beachguy

  • Rookie
  • *
  • Posts: 23
  • Former Gunbot Reseller
    • View Profile
Smooth start on six pairs on bittrex. Some with balances which the bot picked up price bought.....and some with no balance. By cycle 4 everything in place and doing its bot thing.

Now to tackle some poloniex pairs.....there's some bags there.  :)
I'll know more after 18~24 hours but on first run seems great!
Thanks Gunthar!  8)

Offline vincentmdr

  • Rookie
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
    • Gunbot.APP
When I try to start a pair in this version I get the following error, who know's what the problem is?

Quote
See end of this file for more info about JIT-error


************** Text of exception **************
System.ComponentModel.Win32Exception (0x80004005): The file isnot a valid program for this operating system or platform.
   bij System.Diagnostics.Process.StartWithCreateProcess(ProcessStartInfo startInfo)
   bij System.Diagnostics.Process.Start()
   bij JsonGui.JsonGui.createProcess(String configFileName, String cmdFileName)
   bij JsonGui.JsonGui.button1_Click(Object sender, EventArgs e)
   bij System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)
   bij System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e)
   bij System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventArgs mevent)
   bij System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
   bij System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
   bij System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m)
   bij System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)
   bij System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
   bij System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
   bij System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


************** Loaded assembly's **************
mscorlib
    Assembly-versie: 4.0.0.0
    Win32-versie: 4.0.30319.296 (RTMGDR.030319-2900)
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v4.0.30319/mscorlib.dll
----------------------------------------
GUNBOT
    Assembly-versie: 1.0.0.0
    Win32-versie: 1.0.0.0
    CodeBase: file:///C:/Users/drvlokaal/Desktop/Nieuwe%20map/GUNBOT.exe
----------------------------------------
System.Windows.Forms
    Assembly-versie: 4.0.0.0
    Win32-versie: 4.0.30319.1002 built by: RTMGDR
    CodeBase: file:///C:/windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
----------------------------------------
System.Drawing
    Assembly-versie: 4.0.0.0
    Win32-versie: 4.0.30319.1001 built by: RTMGDR
    CodeBase: file:///C:/windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
----------------------------------------
System
    Assembly-versie: 4.0.0.0
    Win32-versie: 4.0.30319.1001 built by: RTMGDR
    CodeBase: file:///C:/windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
----------------------------------------
System.resources
    Assembly-versie: 4.0.0.0
    Win32-versie: 4.0.30319.232 built by: RTMGDR
    CodeBase: file:///C:/windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.resources/v4.0_4.0.0.0_nl_b77a5c561934e089/System.resources.dll
----------------------------------------
System.Windows.Forms.resources
    Assembly-versie: 4.0.0.0
    Win32-versie: 4.0.30319.235 built by: RTMGDR
    CodeBase: file:///C:/windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms.resources/v4.0_4.0.0.0_nl_b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.resources.dll
----------------------------------------
mscorlib.resources
    Assembly-versie: 4.0.0.0
    Win32-versie: 4.0.30319.235 (RTMGDR.030319-2300)
    CodeBase: file:///C:/windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/mscorlib.resources/v4.0_4.0.0.0_nl_b77a5c561934e089/mscorlib.resources.dll
----------------------------------------

************** JIT-error **************
If you want to enable JIT error detection than in the configuration file for this file or computer has to be adjusted. jitDebugging has to be enabled. The program has to be compled while errordetection was enabled.

Als u JIT-foutopsporing wilt inschakelen, moet in het configuratiebestand voor deze
toepassing of computer (machine.config) de waarde
jitDebugging in het gedeelte system.windows.forms zijn ingesteld.
De toepassing moet ook zijn gecompileerd terwijl foutopsporing
was ingeschakeld.

Example:

<configuration>
    <system.windows.forms jitDebugging="true" />
</configuration>

When JIT error detection is enabled, unprocessed exceptions will be send to the JIT errordetection program that is installed on the computer..
Wanneer JIT-foutopsporing is ingeschakeld, worden onverwerkte uitzonderingen
naar het JIT-foutopsporingsprogramma gestuurd dat op de computer is geregistreerd
en worden niet door dit dialoogvenster verwerkt.
www.gunbot.app // www.gunbot.nl

Telegram Gunbot supportbot: @gunbot_app_bot (english) @gunbotnl_bot (Dutch)

Offline Gunthar

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 287
    • View Profile
~snip

replace this file in yoru bot folder, you are running a 32 bit version https://filebin.net/29dwqpjp8xduhk7z/gunthy.exe

Offline vincentmdr

  • Rookie
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
    • Gunbot.APP
Thanks that did the job!
www.gunbot.app // www.gunbot.nl

Telegram Gunbot supportbot: @gunbot_app_bot (english) @gunbotnl_bot (Dutch)

Offline gsiaze

  • Rookie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
How to buy? And how much 3.3 version?....

Offline criptonauta

  • Contributor
  • **
  • Posts: 137
    • View Profile
How to buy? And how much 3.3 version?....

Same price as always, 0.1 for the first exchange and 0.5 each other.

You can get a 10% discount with me or other official reseller.
   ✔ FAST, APPROVED AND EASY Escrow for used GunBot licenses @ 5% ..:..Gunbot licenses 10% off: 'Criptonauta_Gun' code. | Tuning, Custom Strats | No VPS? Get yours here   ✔

Offline nixxda

  • Rookie
  • *
  • Posts: 17
    • View Profile
How to buy? And how much 3.3 version?....

Same price as always, 0.1 for the first exchange and 0.05 each other.

You can get a 10% discount with me or other official reseller.

I'll need a bigger discount if you wana sell the second one for 0.5!-)
« Last Edit: June 01, 2017, 12:31:42 PM by criptonauta »

Offline criptonauta

  • Contributor
  • **
  • Posts: 137
    • View Profile
I'll need a bigger discount if you wana sell the second one for 0.5!-)

Lol thanks I corrected the price to the real price of 0.05
   ✔ FAST, APPROVED AND EASY Escrow for used GunBot licenses @ 5% ..:..Gunbot licenses 10% off: 'Criptonauta_Gun' code. | Tuning, Custom Strats | No VPS? Get yours here   ✔

Snowman418

  • Guest
It's annoying as hell how you don't link the download in the post.

Offline ruphus

  • Rookie
  • *
  • Posts: 68
    • View Profile
!INVALID LICENSE! Contact Gunthar.
 solved
« Last Edit: June 07, 2017, 08:17:51 AM by ruphus »

Offline leetmor

  • Rookie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
It's annoying as hell how you don't link the download in the post.
hmm, think once or twice and you might understand..
He does it simply because if the forum gets hacked, and a new release suddenly appeared with a download link in it. People would hopefully notice something is wrong and avoid getting skimmed.

Seems logical.

Offline aigeezer

  • Rookie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
!INVALID LICENSE! Contact Gunthar.

 :'(

Interesting. I get the same error message with 3.3 (patched to 3.3.1). Version 3.2 is working fine for me, although it hasn't traded in a while - I figured that was just a rising market thing.

Anyway, I'd guess we've done something wrong since other people seem to have 3.3 working.

I'm using Polo with Win10 64.

Suggestions welcomed.

Edit: Update - Gunthar explained this in his blurb for 3.3.2 - "-Beware: api/secret input has changed in v3.3, they are now in the "market settings" section. Beware what you write there!"
I had noticed the display but didn't notice they were for data entry (doh). Problem solved now.
 
« Last Edit: June 05, 2017, 04:54:44 PM by aigeezer »

Offline danialt

  • Rookie
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Hi
Is 3.3 not using GAIN any more?
I've noticed just now that DGB was growing but no sale, but then expected a sale when it droped a bit
however, no sale, and have seen in the log file that the Price to Sell was the BB price and not the GAIN price
thoughts?


2017/06/04 16:55:34     ::::: collecting market data...
2017/06/04 16:55:34     ***************************************************
2017/06/04 16:55:34     EMA1:0.00001654 - EMA2:0.00001913
2017/06/04 16:55:34     ***************************************************
2017/06/04 16:55:34     BB price to sell 0.000019969311 -- GAIN price to sell 0.000018988
2017/06/04 16:55:36     LP 0.0000185  Bal.BTC 0.04324562  Bal.DGB 796.67603116(0)
2017/06/04 16:55:36     No open orders
2017/06/04 16:55:36     boughtPrice 0.00001880
2017/06/04 16:55:36     price  grows (1)
2017/06/04 16:55:36     PriceToBuy,0.1836,priceToSell,0.1997
2017/06/04 16:55:36     we have altcoins: 796.67603116
2017/06/04 16:55:36     LP 0.185,<,prSell 0.19969310999999998  secMargin 0.000016087208092485548  falls yes
2017/06/04 16:55:36     price is too low to sell
2017/06/04 16:55:36     Gunbot callback at 2017/06/04 16:55:36 cycle # 268
2017/06/04 16:55:36     Callback:
2017/06/04 16:55:36     ---------
2017/06/04 16:55:36     waiting to sel

Offline dcb942

  • Rookie
  • *
  • Posts: 16
    • View Profile
Getting invalid market error for bittrex. Any ideas? I bought bittrex api.

Offline dpizzle

  • Rookie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
The bot seems to be working. I had a successful buy of Ripple when it satisfied the BB  method i had (25%), very exciting! However, what value does it use to purchase? I have the limit set to .01BTC, but is limit the number it also uses for purchase increment? Here is the log:

###[ --2017/06/12 05:32:45--poloniex--BTC_XRP  --  Gunbot v3.3 cycle #947 --------------- ]
2017/06/12 05:32:45   ::::: collecting market data...
2017/06/12 05:32:47   ***************************************************
2017/06/12 05:32:47   Low BB:0.00009003 - High BB:0.00009540
2017/06/12 05:32:47   ***************************************************
2017/06/12 05:32:47   ***************************************************
2017/06/12 05:32:47   EMA1:0.00009144 - EMA2:0.00009199
2017/06/12 05:32:47   ***************************************************
2017/06/12 05:32:47   BB price to sell 0.000094058287 -- GAIN price to sell 0
2017/06/12 05:32:47   BB price to buy 0.00009137224646088687 -- GAIN price to buy 0.00008993380866666661
2017/06/12 05:33:27   LP 0.00008975  Bal.BTC 0.10045703  Bal.XRP 0(0)
2017/06/12 05:33:28   No open orders
2017/06/12 05:33:28   boughtPrice 0
2017/06/12 05:33:28   price  falls (-5)
2017/06/12 05:33:28   PriceToBuy,0.8993,priceToSell,0.9406
2017/06/12 05:33:28   LP 0.8975000,<=,prBuy 0.8993381  secMargin 0.000037086106666666646  grows yes
2017/06/12 05:33:28   no altcoins: 0
2017/06/12 05:33:28   price to buy: 0.00008993380866666661
2017/06/12 05:33:28   price is sweet to buy
2017/06/12 05:33:28   price is growing
2017/06/12 05:33:28   Buying on poloniex 111.42111281337048 of XRP for 0.00008975
2017/06/12 05:33:28   
2017/06/12 05:33:28 *** MARKET CALLBACK | buy 111.42111281337048 XRP for 0.00008975 BTC
2017/06/12 05:33:28   Gunbot callback at 2017/06/12 05:33:28 cycle # 947
2017/06/12 05:33:28   Callback:
2017/06/12 05:33:28   ---------
2017/06/12 05:33:28   buy 111.42111281337048 XRP for 0.00008975 BTC
need faster: no
need slower: no

2017/06/12 05:33:28   next delay will be 120s


2017/06/12 05:35:28   

Offline AlexBit

  • Rookie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
I'll need a bigger discount if you wana sell the second one for 0.5!-)

Lol thanks I corrected the price to the real price of 0.05

Hello sir, could you please provide a link for buying Gunbot

Offline leeview

  • Rookie
  • *
  • Posts: 36
  • Gunbot Reseller & Support
    • View Profile
    • Buy Gunbot
well you probably got a license by now, but for anybody looking for a Link to buy it just go here :

https://thecryptobot.com

And all the pieces will fall in the right place ;)

Cheers and Plus Profits !

Offline MovingMantis

  • Rookie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
How do I get this update?

Offline leeview

  • Rookie
  • *
  • Posts: 36
  • Gunbot Reseller & Support
    • View Profile
    • Buy Gunbot

Offline Pittie

  • Rookie
  • *
  • Posts: 2
  • @DontTreadMe (https://t.me/DontTreadMe)
    • View Profile
How can I run it on Linux (Ubuntu)?

Offline dobcrypto

  • Contributor
  • **
  • Posts: 196
  • Russian - native language
    • View Profile

Offline slizkejjoe

  • Rookie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Hello guys, i still cant find the option to bigger gain percentage: I always have about 2%, but i think we can affor 5% now, because https://trends.google.com/trends/explore?date=all&q=bitcoin

Please how to setup it? (i am using only config file with bat, not Gunbot.exe)

Sry for n00b question, i was trying to find answer, bud i failed :)

My config:

// #### BASE CONFIGS BY THECRYPTOBOT.COM

var config = {

    // EDIT LINES BELOW ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

    //---POLONIEX
    POLONIEX_KEY: 'YOUR API KEY HERE',
    POLONIEX_SECRET: 'YOUR API KEY SECRET HERE',

    //---BITTREX
    BITTREX_KEY: ''***,
    BITTREX_SECRET: ''***,

    //---KRAKEN
    KRAKEN_KEY: 'YOUR API KEY HERE',
    KRAKEN_SECRET: 'YOUR API KEY SECRET HERE',

    BTC_TRADING_LIMIT: 0.05, // - FOR EXAMPLE : 0.01 | max amount of BTC balance to use for each pair
    //MAX_ALTCOINS_BALANCE: 0.5, // - FOR EXAMPLE : 0.5 | - this will limit the value of all bought coins to 0.5 BTC .

    // END EDIT .

    /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    /*
        ████████╗██╗  ██╗███████╗     ██████╗██████╗ ██╗   ██╗██████╗ ████████╗ ██████╗     ██████╗  ██████╗ ████████╗        ██████╗ ██████╗ ███╗   ███╗
        ╚══██╔══╝██║  ██║██╔════╝    ██╔════╝██╔══██╗╚██╗ ██╔╝██╔══██╗╚══██╔══╝██╔═══██╗    ██╔══██╗██╔═══██╗╚══██╔══╝       ██╔════╝██╔═══██╗████╗ ████║
           ██║   ███████║█████╗      ██║     ██████╔╝ ╚████╔╝ ██████╔╝   ██║   ██║   ██║    ██████╔╝██║   ██║   ██║          ██║     ██║   ██║██╔████╔██║
           ██║   ██╔══██║██╔══╝      ██║     ██╔══██╗  ╚██╔╝  ██╔═══╝    ██║   ██║   ██║    ██╔══██╗██║   ██║   ██║          ██║     ██║   ██║██║╚██╔╝██║
           ██║   ██║  ██║███████╗    ╚██████╗██║  ██║   ██║   ██║        ██║   ╚██████╔╝    ██████╔╝╚██████╔╝   ██║       ██╗╚██████╗╚██████╔╝██║ ╚═╝ ██║
           ╚═╝   ╚═╝  ╚═╝╚══════╝     ╚═════╝╚═╝  ╚═╝   ╚═╝   ╚═╝        ╚═╝    ╚═════╝     ╚═════╝  ╚═════╝    ╚═╝       ╚═╝ ╚═════╝ ╚═════╝ ╚═╝     ╚═╝
    */
    /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

    //  DEBUG
    DEBUG_LOG: false,
    I_REALLY_WANT_IT: false,
    BUY_SMALL_PORTION: 1,
    INSUFFICIENT_FUNDS_ON_SELL_FIX: 0.0005,
    INSUFFICIENT_FUNDS_ON_BUY_FIX: 0.0005,
    //-----------------------------------------------
    //   STARTUP OPTIONS 
    //----------------------------------------------- 
    SELL_ON_START: false,
    CANCEL_SELL_ORDERS_ON_START: false,
    CANCEL_BUY_ORDERS_ON_START: false,
    CANCEL_OPEN_ORDERS_ON_START: false,

    MAX_LATEST_PRICES: 1200,
    MAX_LATEST_DIRECTIONS: 120,
    MAX_LATEST_PRICES_TREND: 60,
    MAX_LAST_ORDERS: 20,
    PERIOD: 15,

    SAVEFILE_SUFFIX: '-save.json',
    //  PRIMARY SETTINGS 
    DEFAULT_MARKET_NAME: 'bittrex',
    DEFAULT_CURRENCY_PAIR: 'BTC_ETH',

    BUYLVL1: 1.9,
    BUYLVL2: 15,
    BUYLVL3: 50,

    SELLLVL1: 2.4,
    SELLLVL2: 15,
    SELLLVL3: 50,

    BUY_STRATEGY: 'STEPGAIN',
    SELL_STRATEGY: 'STEPGAIN',

    LOW_BB: 50,
    HIGH_BB: 50,

    PINGPONG_BUY: 0.12345678,
    PINGPONG_SELL: 0.12345678,

    BUY_LEVEL: 50, // the amount to drop before it buys in percentage . when using STEPGAIN set this high for the bot to avoid it
    GAIN: 50, // the profit to GAIN . bought price plus this percentage . when using STEPGAIN set this high for the bot to avoid it


    SECURITY_MARGIN: 60, // not used, not needed

    MIN_VOLUME_TO_BUY: 0.0005,

    //---BITTREX 
    //BITTREX_KEY: 'XXXXX',
    //BITTREX_SECRET: 'XXXXX',

    BITTREX_PRICE_METHOD: 'ohlc',
    BITTREX_VWA_1_INTERVAL: 0.02,
    BITTREX_VWA_2_INTERVAL: 0.04,
    //---KRAKEN 
    KRAKEN_ASSET_PAIR: 'XETHXXBT',
    //KRAKEN_KEY: 'xxxxx',
    //KRAKEN_SECRET: 'xxxxx',
    KRAKEN_PRICE_METHOD: 'ohlc',
    KRAKEN_VWA_1_INTERVAL: 0.02,
    KRAKEN_VWA_2_INTERVAL: 0.04,
    //---POLONIEX 
    //POLONIEX_KEY: 'xxxxx',
    //POLONIEX_SECRET: 'xxxxx',
    POLONIEX_PRICE_METHOD: 'vwa',
    POLONIEX_VWA_1_INTERVAL: 0.02,
    POLONIEX_VWA_2_INTERVAL: 0.04,
    //   BOT TIMINGS 
    API_CALLS_DELAY: 777,
    BOT_SLEEP_DELAY: (1000) * 30,
    BOT_MAX_LIFETIME: 999999999,
    BOT_ON_FAIL_DELAY: (1000) * 60,
    // EMAIL 
    ALERT_ON_NO_FUNDS: false,
    SMTP_EMAIL: '%40@gmail.com',
    ALERT_EMAIL: '********',
    SMTP_PASSWORD: '********',
    SMTP: true,
    SMTP_PROTOCOL: 'SMTPS',
    SMTP_HOST: 'smtp.gmail.com',
    //  OUTPUT 
    MAX_LATEST_PRICES_SHOWN: 0,
    SHOW_LASTEST_DIRECTIONS: false,
    MAX_LATEST_DIRECTIONS_SHOWN: 0,
    LASTEST_DIRECTIONS_LIST_WIDTH: 0,
    //   OTHER (might be deprecated/not in use ) 
    BTC_BALANCE: 2,


//-----------------------------------------------
//   BOT TIMINGS
//-----------------------------------------------
API_CALLS_DELAY:777,
BOT_SLEEP_DELAY:(1000)*20,// bot cycle delay (koef*sec)
BOT_MAX_LIFETIME:999999999,// overall bot lifetime(koef*min),
BOT_ON_FAIL_DELAY:(1000)*30, // bot repeat cycle delay if previous cycle failed  (koef*sec) //;


};
module.exports = config;
« Last Edit: September 03, 2017, 09:47:30 AM by slizkejjoe »